SophieDe verhalen van Sophie zijn geschikt voor kinderen van 9 jaar en ouder.

Sophie_kleur_websiteSophie
Sophie vindt een pluisje in haar navel, waar een draadje uit komt. Dat draadje zit vast aan haar navel. Ze trekt eraan, en het draadje wordt langer! Sophie probeert het te breken, maar dat lukt niet. Ook afknippen met een schaar lukt haar niet. Ze wordt bang. Hoe moet dit aflopen? Dat lees je in dit verhaal.
Het eerste verhaal van Sophie is ook te downloaden als film waarin ik het verhaal voorlees. Waarschuwing: het is een file van 2 GB!

Sophie en het geheimzinnige kistje
In dit verhaal komt Sophie een grappig hondje tegen. Dat brengt haar naar een man die zich 'De Wanhopige' noemt. Sophie heeft hem nog nooit gezien, maar hij kent haar wel. En hij heeft een heel speciale opdracht voor haar...

Sophie en de tovenaar
Sophie is met haar vriendin Linda aan het winkelen in de stad, als ze ineens een winkeltje vinden waar je zelflezende boeken en eeuwig brandende kaarsen kan kopen. De eigenaar van de winkel is een tovenaar. Omdat hij niet zoveel verkoopt probeert Sophie hem te helpen. Had ze dat maar niet gedaan!

Sophie en de goudwormen
Dit keer vinden Sophie en Linda een aantal kruisjes, die op het huis van Sophie getekend zijn. Ze vinden het maar vreemd, maar ze mogen van Sophie's vader niet 's nachts op de uitkijk gaan staan. Dan ziet Linda 's avonds als ze bij Sophie op bezoek komt, hoe er iemand aan de deur in de muur die om Sophie's tuin staat, zit te prutsen. Wat doet die meneer daar, en wat heeft hij te maken met de geheimzinnige kruisjes die Sophie en Linda op het huis vonden? Dat lees je in dit verhaal.

De verhalen van Sophie zijn gebundeld te downloaden als ebook.